duminică, 21 iulie, 2024

Ciolacu a câștigat cursa internă pentru șefia PSD

Distribuie articolul

Social democrații și-au ales, sâmbătă, noua conducere a partidului, întru-un congres organizat online, din cauza pandemiei de COVID- 19, vot desfășurat în 38 de locații din țară.

În cursa pentru funcția de președinte al partidului, s-au înscris Marcel Ciolacu, fost lider interimar și fostul ministru Eugen Teodorovici.

Rezultatul a fost unul categoric pentru Marcel Ciolacu, care a obținut 1310 voturi dintr-un total de 1450 voturi. Eugen Teodorovici a obținut doar 91 de voturi, în timp ce 49 de voturi au fost nule sau neutilizate.

Înainte de vot, Marcel Ciolacu a declarat : „ Eu vreau un PSD condus de o echipă. Și de aceea, am adus în prima linie, cei mai buni oameni! Oameni care și-au dovedit competența atât în organizațiile, cât și în comunitățile lor. Oameni care se bucură de încrederea românilor”.

Din echipa lui Marcel Ciolacu, fac parte: Gabriela Firea, Paul Stănescu, Olguța Vasilescu, Radu Moldovan, Doina Fedorovici, Decebal Făgădău, Dragoș Benea, Titus Corlățean, Laurențiu Nistor, Claudiu Manda, Ionuț Pucheanu, Victor Negrescu, Vasile Dâncu, Daniel Băluță, Gabriel Zetea, Mihai Tudose și Sorin Grindeanu.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți