Ciolacu a câștigat cursa internă pentru șefia PSD

Politic

Scris de Amalia Fuliaș

Social democrații și-au ales, sâmbătă, noua conducere a partidului, întru-un congres organizat online, din cauza pandemiei de COVID- 19, vot desfășurat în 38 de locații din țară.

În cursa pentru funcția de președinte al partidului, s-au înscris Marcel Ciolacu, fost lider interimar și fostul ministru Eugen Teodorovici.

Rezultatul a fost unul categoric pentru Marcel Ciolacu, care a obținut 1310 voturi dintr-un total de 1450 voturi. Eugen Teodorovici a obținut doar 91 de voturi, în timp ce 49 de voturi au fost nule sau neutilizate.

Înainte de vot, Marcel Ciolacu a declarat : „ Eu vreau un PSD condus de o echipă. Și de aceea, am adus în prima linie, cei mai buni oameni! Oameni care și-au dovedit competența atât în organizațiile, cât și în comunitățile lor. Oameni care se bucură de încrederea românilor”.

Din echipa lui Marcel Ciolacu, fac parte: Gabriela Firea, Paul Stănescu, Olguța Vasilescu, Radu Moldovan, Doina Fedorovici, Decebal Făgădău, Dragoș Benea, Titus Corlățean, Laurențiu Nistor, Claudiu Manda, Ionuț Pucheanu, Victor Negrescu, Vasile Dâncu, Daniel Băluță, Gabriel Zetea, Mihai Tudose și Sorin Grindeanu.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.