UPDATE – Carambol cu zece mașini, pe Autostrada Arad-Nădlac | FOTO

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un autoturism și un camion au intrat în coliziune, duminică, în jurul orei 11:00, la kilometrul 583, C1, de pe Autotrada A1 Arad-Nădlac. În urma coliziunii au rezultat exclusiv pagube materiale, iar cele două vehicule au rămas imobilizate pe benzile 1 și 2.

Din păcate însă, la scurt timp, alte 8 autoturisme au intrat în coliziune cu vehiculele implicate în primul eveniment.

Potrivit agentului șef Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad, a fost rănit ușor un pasager dintr-un autoturism înmatriculat în Bulgaria.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre cei implicați nu consumase alcool.

În acest moment traficul este deviat pe calea 1, la km. 582, spre DN 7 G (PTF Nădlac 1).

Recomandăm conducătorilor auto să evite PCTF Nădlac 2 și să opteze pentru punctele de trecere a frontierei Turnu și Nădlac 1.

UPDATE

Potrivit reprezentanților Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara (DRDP Timișoara), traficul rutier a fost reluat, de la ora 13, spre PTF Nădlac.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.