Beți sau fără permis, la Sebiș și Vladimirescu

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Orașului Sebiș au identificat un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate, care în noaptea de 01/02 septembrie, ar fi intrat în coliziune cu un stâlp din localitate părăsind locul accidentului.

În urma verificărilor a reieșit faptul că acesta are permisul de conducere suspendat.

Tot în Sebiș în ziua de 02 septembrie, un bărbat de 37 de ani din aceeași localitate a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa pe raza localității Sebiș.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de de 0,66 mg./l. alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 37 de ani.

Polițiștii comunei Vladimirescu au depistat un bărbat de 54 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism pe D.N.7 iar la semnalele efectuate de polițiști nu a oprit.

La scurt timp a fost oprit de polițiști, bărbatul refuzând testarea cu aparatul etilotest și prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea în urma verificărilor în bazele de date ale poliției a reieșit că acesta are dreptul de a conduce suspendat.

Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.