Aviz pentru investiţii în comuna Iratoşu

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

O nouă investiţie va apărea, în perioada următoare, în extravilanul comunei Iratoșu, în partea de est a satului Variaşu Mic.

Arhitectul-şef al judeţului a avizat documentaţia PUZ şi RLU  depusă de un investitor privat, care doreşte să construiască o hală modulară de depozitare utilaje şi echipamente agricole şi locuinţă de serviciu pentru personalul care va lucra sezonier, pe timpul campaniilor agricole. Zona de ridicare a construcţiilor se ală în vecinătatea drumului judeţean DJ 709 C.  Documentaţia, însoţită de avizul arhitectului-şef, urmează să fie supusă aprobării consiliului local al comunei Iratoşu.

„Ne dorim să atragem cât mai mulți investitori, care să creeze cât mai multe locuri de muncă în comunitate. Le acordăm tot sprijinul legal, fapt care ajută la extinderea şi dezvoltarea economiei. Prin muncă și dăruire, vom putea lăsa ceva în urma noastră, în interesul cetățenilor comunei noastre”, a declarat Papp Attila, primarul comunei Iratoşu.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.