Arpi Nistor: Dați 5 lei pentru „colegi mei”!

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Opinii

Scris de Arpi Nistor

Am înțeles că cei de la Serviciul Constatare Nereguli și Antifraudă i-au amendat cu 2 milioane de lei pe „colegi mei” de la Consiliul Județean Arad.

„În urma unui control al Serviciului Constatare Nereguli și Antifraudă, s-a aplicat Consiliului Județean Arad o corecție financiară de peste 2 milioane de lei, pentru încălcarea legislației în atribuirea unor lucrări de modernizare a drumurilor județene. Conform celor afirmate de autoritatea de control, CJA a fost sancționat pentru divizarea artificială a contractelor… În consecință, a fost aplicată o corecție financiară de 25% din sumele cerute spre decontare, ceea ce va păgubi bugetul CJA cu peste 2 milioane de lei”.

Nu pot sta cu mâinile în sân, mai ales pentru că Răzvan Anghel a și calculat deja cât este partea mea de amendă, vorbim despre suma de 5 lei.

Așa că luni am de gând să merg la Consiliul Județean Arad Arad, să las la poartă 5 lei pentru domnul Cionca, căci nu mi-ar plăcea să intrăm cu datorii în Anul Nou.

Știu că a fost un an de toată jena, că fiecare are problemele lui, dar vă rog din suflet să vă rupeți de la gură 5 lei, să fim #ânpreună la greu, căci la bine oricum nu ne cheamă.

Ne ajută mult și un share, că poate găsim un sponsor generos din categoria asfaltatorilor neserioși, care să contribuie la plata amenzii.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.