Aradul dezvoltat (Partea I)

Opinii

Scris de Arpi Nistor

Municipalitatea arădeană a investit în amenajarea unui complex sportiv pe strada Mărului, în cartierul Alfa.

„Am curățat zona şi am reușit să o modernizez. Strada Mărului mia creiat probleme în cartierul Alfa, de aceia am programat un studiu de fezabilitate pentru un complex sportiv cu mai multe terene, in-clusiv de fotbal. Mă voi ocupa personal de acest studiu!”, a declarat Ghiorghe The Best.

Tot Ghiothe, scuze… Ghiorghe, a mai spus că este în curs de extindere complexul ICRTI din Arad, care va avea 94 terenuri, dintre care unul sintetic, unde, în parteneriat cu Federaţia Română de Doină, va fi amenajat un pol euregional sportiv pentru: „copi şi ânsoțitori carei ânsoțiește”.

Complexul este cu circuit închis, adică intri, dar nu mai ieși.

Localnicii îi zic Elodia Land, nu am reușit să aflăm de ce. Cert este că au dispărut oameni pe acolo, dar, în mod miraculos, le apar obiectele personale în fiecare duminică la piața Obor.

Investiția totală s-a ridicat la suma de 27.000.016€, din care 27.000.000€ a costat studiul, 16€ un Lego Friends Aquapark. Căci, da, ați ghicit, din lipsă de spațiu și motive de siguranță, Complexul Sportiv a fost făcut în miniatură, din piese Lego.

De altfel și scrie pe clădirea primăriei „Via Veritas Vita”, iar traducerea aproximativă ar veni „Dacă n-o vezi, nu înseamnă că nu e acolo!”.

Și oricum e stare de alertă, nu aveți ce căuta prin zonă. Mulțumim!

 

Notă*** Partea I s-a dat după partea a II-a, pentru că Andrei a spus că e Colțul meu, pot face ce vreau. Deci a fost un test! Urmează partea a V-a, apoi a III-a și poate a VII-a… sau a IX. Ahhh… Și: Mulțumim Da.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.