Animația „101 dalmațieni II. Aventurile lui Patch la Londra“, în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște

Cultură

Scris de Arad Obiectiv

Animația „101 dalmațieni II. Aventurile lui Patch la Londra”, o continuare a producției clasice originale Disney, va putea fi văzută, în grădina de vară de la Cinematograful din Grădiște.

Proiecția este programată să aibă loc joi, 10 august 2023, de la ora 21.00.

În deschiderea evenimentului vor avea loc jocuri muzicale interactive.

Accesul publicului este gratuit.

Evenimentele de la Cinematograful din Grădiște sunt organizate de Centrul Municipal de Cultură Arad.

În „101 Dalmațieni II: Aventurile lui Patch la Londra“, Roger și Anita plănuiesc să plece de pe Plantația Dalmațienilor împreună cu câinii lor, Pongo și Perdita, pentru a scăpa de Cruella DeVil și a le face loc celor 101 de cățeluși.

Dar Patch este uitat în Londra și hoinărește pentru a obține o audiție pentru emisiunea TV favorită, „Ora aventurii Thunderbolt “.

Între timp, supereroul Thunderbolt (Barry Bostwick) este pe cale să-și piardă slujba.

Patch este nerăbdător să-și ajute eroul preferat de la TV, dar Cruella DeVil  intervine cu un plan de răpire. Și de data aceasta are și un aliat, pe Lars.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.