Angiograf nou la Spitalul Județean

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Zi importantă pentru sănătatea publică arădeană, fiindcă angiograful de artere periferice, cumpărat de Consiliul Județean Arad din fonduri europene nerambursabile, a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

„Consiliul Județean Arad are o strategie de dezvoltare și modernizare a secției de Cardiologie, iar cumpărarea acestui angiograf este parte a acestei strategii prin care ne dorim ca în viitor Aradul să devină singurul centru din țară care să ofere pacienților în același loc toate serviciile cardiologice.  Achiziționarea acestui angiograf este una dintre cele mai importante realizări ale sistemului medical în ultima perioadă, deoarece aparatul va contribui la prevenirea atacurilor cerebrale și a amputării membrelor cauzate de afecțiunile arteriale”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Angiograful, în valoare de 800 000 euro, va deservi Laboratorul de Cardiologie Intervențională, în regim ambulatoriu, și va fi al doilea angiograf existent la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.