Angajat al unui abator din Iratoșu, prins cu mezelurile furate în portbagaj

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Arad au depistat în această dimineață un bărbat de 64 de ani, din localitatea Turnu, care conducea un autoturism pe D.J.709C.

În urma verificării autoturismului a reieșit că acesta transporta 8 kg de produse din carne de porc și mezeluri fără a putea oferi detalii despre proveniență lor.

Din cercetările efectuate de polițiști și în urma unor informații primite de la firma de pază unde bărbatul își desfășoară activitatea s-a stabilit faptul că acesta ar fi sustras cantitatea de carne și mezeluri de la abatorul situat în comuna Iratoșu, județ Arad, unde este angajat, cu intenția de a le consuma și de a le vinde în Piața Catedralei din municipiul Arad.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit societății comerciale.

Pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.