Alexandru Meszar și grupul de investitori s-au așezat din nou la masa negocierilor, în biroul primarului

Sport

Scris de Arad Obiectiv

După o săptămână tumultoasă, plină de acuze, victimizări, luări de poziție ciudate, dar lipsită de răspunsuri clare, negocierile dintre Alexandru Meszar și grupul de investitori format din Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Rudolf Vizental și Marius Grada s-au reluat.

Evident, nu poate decât să ne bucure acest lucru, așa cum probabil se bucură majoritatea fanilor Bătrânei Doamne. De asemenea, nu știm ce anume l-a făcut pe Alexandru Meszar să revină la masa negocierilor. Să fi fost presiunea media, presiunea suporterilor, să fi fost presiunea pe care au resimțit-o alții? În fond, nici nu contează, iar ceea ce este important este faptul că negocierile s-au reluat și că UTA încă are șansa de a trece la nivelul următor dacă totul se va concretiza.

Totodată, un merit în toată această poveste pare să-l fi avut și primarul Călin Bibarț, care a făcut apel la înțelegere și care s-a arătat dispus că medieze discuțiile dintre cele două părți. O poziție corectă din partea edilului, pentru care merită felicitat. De altfel, întâlnirea dintre Alexandru Meszar – pe de-o parte, respectiv Marius Grada, Radu Buda (avocatul grupului de investitori) și Dan Proca (președintele Suporter Club UTA) pe de altă parte, a avut loc chiar în biroul primarului.

Concret, din informațiile noastre, discuțiile n-au fost prea detaliate, principalul subiect fiind de fapt reluarea discuțiilor. Ce este cert însă, este faptul că, de acum, negocierile vor avea loc prin avocații celor două părți și nu direct, cum a fost până la momentul la care Sanyi Meszar a decis sistarea acestora.

„În urma discuțiilor purtate astăzi la Primăria Arad, mediate de primarul Calin Bibarț, la care a participat Dan Proca – președintele SCU, Alexandru Meszar – reprezentatul UTA Arad, Marius Grada și avocatul Radu Buda – din partea grupului de investitori, s-a stabilit continuarea discuțiilor dintre cele doua părți.

Detaliile pentru finalizarea tranzacției vor fi stabilite de avocații celor doua părți – Lanevschi&Lanevschi din partea clubului UTA, respectiv Av Radu Buda si Costas, Negru&Asociatii – din partea grupului de investitori UTA NextGen.

Având în vedere negocierile punctuale care vor fi purtate de casele de avocatură amintite mai sus, rugăm înțelegere și răbdare din partea suporterilor și iubitorilor UTA-ei.

Pentru noi doar UTA contează!, transmit la unison Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Rudolf Vizental și Marius Grada.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.