Aglomerație mare la frontieră, pe ieșirea din țară, spre Ungaria. Timpii de așteptare ajung și până la două ore și jumătate

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Românii care locuiesc sau lucrează în Diaspora se grăbesc să ajungă înapoi în țările din care s-au întors în concediu, astfel că vămile de la frontiera cu Ungaria sunt supraaglomerate.

Probabil că cei mai mulți dintre aceștia vor să ajungă înapoi în țările unde s-au stabilit sau unde lucrează înainte de 1 septembrie.

Așa se face că, la cele mai importante puncte de trecere a frontierei către Ungaria, se așteaptă și câte două ore sau două ore și jumătate.

Spre exemplu, în acest moment, la PTF Nădlac II (pe Autostradă), se așteaptă minim 150 de minute.

Nici PTF Nădlac I nu e mai departe, timpii de așteptare fiind de minim 120 de minute.

Cum mulți șoferi s-au gândit probabil că pe la PTF Turnu va fi mai lejer, timpii de așteptare au început să crească și acolo, ajungându-se la minim 45 de minute.

Nici la PTF Cenad, în județul Timiș, lucrurile nu stau mult mai bine, acolo timpii de așteptare fiind de minim 90 de minute.

Aglomerat este și în județul Bihor, la PTF Borș – 40 de minute, respectiv la PTF Valea lui Mihai – 30 de minute.

Punctele de trecere a frontierei din Satu Mare sunt și ele suficient de aglomerate: Urziceni – 90 de minute, respectiv Petea – 150 de minute.

Mai lejer este pe la Vărșand (jud. Arad) sau pe la Salonta, Borș II și Săcuieni (jud. Bihor), la fiecare dintre aceste puncte de trecere așteptându-se în jur de 10 minute.

Cei care vor să vadă în timp real care este situația în punctele de trecere a frontierei, o pot face foarte ușor, cu un singur click aici: Poliția de Frontieră / Trafic Online.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.