Activități preventive, la Pâncota

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Biroului Siguranță Școlară au demarat o campanie de prevenire a consumului de droguri, tutun și alcool. Campania se va desfășura în perioada 21 Noiembrie 2022- 10 Februarie 2023, în unitățile de învățământ din județ.

Activitățile se vor desfăura în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Arad, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad și Asociația Club Rotary Arad-Cetate.

Activitățile au debutat la Liceul Teoretic din Pâncota și la Colegiul Particular “Vasile Goldiș” din Arad. Aproximativ 300 de elevi și 10 cadre didactice din cele două școli au luat parte la discuții.

În perioada următoare, activitățile vor continua în municipiu și județ, pentru conștientizarea de către elevi a riscurilor la care se expun în urma consumului de alcool, tutun și substanțe interzise, de la vârste fragede.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.