Acțiune de deratizare în municipiul Arad

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Primăria Municipiului Arad în colaborare cu societatea comercială DD CHIM SRL, desfășoară în data de 17 septembrie 2021 lucrări de DERATIZARE (combaterea rozătoarelor) pe raza domeniului public și privat al Municipiului Arad.

Produsul utilizat în cadrul lucrărilor de deratizare este: VARAT BLOCK, sub formă de momeală (cuburi cerate), produs certificat pentru Autorizare de către Ministerul Sănătății – Comisia Națională pentru Produse Biocide.

Tratamentul se va aplica în zona de parcuri, scuaruri, platforme gospodărești, zonele canalelor de colectare a apei pluviale, etc. În cazul condițiilor meteo nefavorabile, termenul de executare a lucrărilor va fi decalat.

Pentru eficiență, activitatea de deratizare trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public cât și pe domeniul privat, motiv pentru care facem apel cetățenilor, asociațiilor de locatari/proprietari, agenților economici și instituțiilor de pe raza municipiului să efectueze tratamente de deratizare pe proprietăți, clădiri, în subsolul blocurilor, odată cu acțiunea de pe domeniul public al Primăriei Municipiului Arad.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.