Zeci de șoferi au rămas blocați câteva ore pe A1, între Arad și Pecica, după ce un camion a derapat pe polei și a rămas imobilizat pe toate cele trei benzi | FOTO

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Șoferii care au circulat în această dimineață pe Autostrada A1, dinspre Arad înspre Pecica sau Nădlac, au rămas blocați în trafic preț de câteva ore.

Totul s-a petrecut cu puțin înainte de ora 07:00, când șoferul unui camion care transporta mai multe autoturisme noi a pierdut controlul volanului, iar autotrenul s-a răsucit pe șosea și a lovit parapeții de pe marginea drumului.

În timp ce capul tractor al camionului bloca banda de urgență de pe A1, remorca a rămas imobilizată de-a latul șoselei, blocând atât banda 1, cât și banda 2, astfel că nu s-a putut circula nici măcar intermitent până când a fost degajat drumul. Iar acest lucru a durat mai bine de două ore, potrivit martorilor.

După nici jumătate de oră de la incident, coada pe A1 se întindea pe mai bine de 4 kilometri, potrivit aplicației Waze folosită de către unul dintre șoferii aflați în trafic în acel moment și care ne-a transmis câteva imagini.

Un alt șofer care s-a aflat în trafic pe A1 în această dimineață ne-a povestit faptul că: „Pe jos era patinuar efectiv. Nu e de mirare că șoferul camionului a pierdut controlul volanului. În timp ce stăteam blocați în coloană, mulți dintre șoferi au coborât din mașinile lor pentru a vedea ce s-a întâmplat și efectiv patinau pe asfalt, exact ca pe gheață. Am stat blocați mai bine de două ore”.

Foto – M.B.:

Foto – A.F.:

Foto – Facebook/Radar Arad – Oficial/Packy Packky:

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.