duminică, 14 iulie, 2024

Zeci de șoferi au rămas blocați câteva ore pe A1, între Arad și Pecica, după ce un camion a derapat pe polei și a rămas imobilizat pe toate cele trei benzi | FOTO

Distribuie articolul

Șoferii care au circulat în această dimineață pe Autostrada A1, dinspre Arad înspre Pecica sau Nădlac, au rămas blocați în trafic preț de câteva ore.

Totul s-a petrecut cu puțin înainte de ora 07:00, când șoferul unui camion care transporta mai multe autoturisme noi a pierdut controlul volanului, iar autotrenul s-a răsucit pe șosea și a lovit parapeții de pe marginea drumului.

În timp ce capul tractor al camionului bloca banda de urgență de pe A1, remorca a rămas imobilizată de-a latul șoselei, blocând atât banda 1, cât și banda 2, astfel că nu s-a putut circula nici măcar intermitent până când a fost degajat drumul. Iar acest lucru a durat mai bine de două ore, potrivit martorilor.

După nici jumătate de oră de la incident, coada pe A1 se întindea pe mai bine de 4 kilometri, potrivit aplicației Waze folosită de către unul dintre șoferii aflați în trafic în acel moment și care ne-a transmis câteva imagini.

Un alt șofer care s-a aflat în trafic pe A1 în această dimineață ne-a povestit faptul că: „Pe jos era patinuar efectiv. Nu e de mirare că șoferul camionului a pierdut controlul volanului. În timp ce stăteam blocați în coloană, mulți dintre șoferi au coborât din mașinile lor pentru a vedea ce s-a întâmplat și efectiv patinau pe asfalt, exact ca pe gheață. Am stat blocați mai bine de două ore”.

Foto – M.B.:

Foto – A.F.:

Foto – Facebook/Radar Arad – Oficial/Packy Packky:

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți