UPDATE – Trupul copilului de 14 ani, dispărut ieri în apele Mureșului, a fost găsit de scafandri

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

La mai bine de 20 de ore de când un bărbat a sunat la 112 pentru a anunța dispariția în apele învolburate ale râului Mureș a unui copil de 14 ani, pompierii încă îl caută.

Încă de ieri, din jurul orei 14:00, când a fost anunțată dispariția lui, lucrătorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad se zbat să-l găsească pe băiat, sau măcar trupul acestuia.


Citește și: Un copil de 14 ani este căutat de pompieri pe Mureș, după ce a dispărut de sub ochii colegilor săi | Foto-Video


Astfel, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, maiorul George Pleșca, în acest moment, Mureșul este „periat” de un echipaj format din trei pompieri și trei scafandri, plus o barcă.

UPDATE

La doar câteva minute de la publicarea acestui articol, aflăm că trupul copilului dispărut în Mureș a fost găsit de scafandri.

Copilul a fost găsit de către scafandri la aproximativ 25 metri de ponton, respectiv la 6-7 metri adâncime”, transmite maiorul George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.