UPDATE – O șoferiță de 65 de ani a accidentat pe trecerea de pietoni o altă femeie de 78 de ani | Foto

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Polițiștii și medicii au fost solicitați de urgență pentru a interveni în zona 300 din cartierul arădean Micălaca, unde o persoană ar fi fost accidentată de un autoturism.

Momentan nu avem foarte multe detalii, accidentul petrecându-se în urmă cu doar câteva minute, însă s-ar părea că este vorba despre un pieton care ar fi fost accidentat de o mașină pe Bulevardul Nicolae Titulescu, în apropierea intersecției cu strada Elena Drăgoi, stradă ce duce spre Complexul M al Universității „Aurel Vlaicu”.

Din informațiile noastre s-ar părea că este vorba despre o femeie, accidentată chiar pe trecerea de pietoni. Totodată, primele informații spun că ar fi vorba despre un accident ușor.

UPDATE

„Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că în această seară, în jurul orei 21, o femeie de 65 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe Bd. Nicolae Titulescu (dinspre Strada Voinicilor spre Podgoria), la trecerea de pietoni de la intersecția cu Strada Elena Drăgoi a surprins și accidentat o femeie de 78 de ani, din Arad, angajată în traversarea străzii.
În urma concluziilor medico-legale va fi stabilită gravitatea rănilor suferite, la prima vedere fiind vorba despre un accident ușor.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite agentul șef Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.