UPDATE – Minora dispărută din Horia s-a întors acasă

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În după-masa zilei de 5 august 2020, POP ADELINA IONELA, de 14 ani, a plecat de la domiciliul său de pe raza localității Horia, din județul Arad, iar până în prezent nu s-a întors.

Minora are următoarele semnalmente: 1,51 m înălțime, aproximativ 43 de kg, păr roşcat (vopsit), ochi căprui.

La momentul dispariției purta tricou cu glugă de culoare verde, cu dungi gri.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea persoanei dispărute sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

UPDATE

Potrivit reprezentanților Poliției, minora s-a întors acasă la scurt timp după ce familia, împreună cu Poliția au mediatizat dispariția ei.

„Se revocă urmărirea minorei Pop Adelina Ionela. Aceasta a revenit la domiciliu. Nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Adina Aconstantinesei.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.