duminică, 21 iulie, 2024

UPDATE – După ce un jucător a fost depistat cu COVID-19, UTA intră în izolare. Amicalul cu CFR a picat

Distribuie articolul

Deși conducătorii clubului UTA au avut grijă ca nimeni din lotul de jucători sau din staff să nu cumva să contacteze virsului COVID-19 în toată perioada pandemiei, clubul arădean a aflat astăzi că are și primul caz, după cum notează colegii de la sportarad.ro.

Astfel, potrivit aceleiași surse, s-ar părea că dintre cele 32 de rezultate ale testelor pentru coronavirus făcute de toată lumea de la UTA, unul ar fi pozitiv.

Evident, dacă este așa, cu siguranță oficialii „Bătrânei Doamne” vor avea niște bătăi de cap cu eventuale măsuri de carantinare sau cu antrenamentele.

Totodată, se pune întrebarea dacă amicalul programat pentru vineri seara, împotriva celor de la CFR Cluj, va mai putea avea loc în aceste condiții!?

Între timp, așteptăm și o reacție oficială din partea clubului arădean, iar dumneavoastră puteți citi mai multe detalii despre acest posibil prim caz de coronavirus de la UTA cu un singur click aici: sportarad.ro.

UPDATE

Conducerea clubului UTA anunță oficial că unul dintre fotbaliștii echipei a fost depistat cu COVID-19. Surse neoficiale susțin că ar fi vorba despre tânărul David Miculescu.

În același timp, se pare că întreaga echipă, cu tot cu staff și echipa medicală, va intra în izolare pe o perioadă de cinci zile. Totodată, meciul amical pe care arădenii trebuia să-l dispute vineri, împotriva campioanei CFR Cluj, nu se va mai putea juca.

„Jucătorii și staff-ul primei echipe a UTA-ei au efectuat o nouă testare COVID, cea cu numărul 8 de la instaurarea protocolului medical. Rezultatul uneia din persoanele testate a fost pozitiv. Din acest motiv, tot lotul, staff-ul tehnic și medical intră în izolare pentru o perioadă de cinci zile, perioadă la capătul căreia urmează retestarea. Cei care vor avea rezultate negative vor relua activitatea, iar în cazul în care vor exista persoane cu rezultate pozitive, acestea vor rămâne în continuare în izolare.

Meciul cu CFR Cluj se anulează”, se menționează într-un comunicat oficial publicat astăzi pe site-ul clubului.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Table of contents

Din aceeași categorie

Noutăți