Un tânăr din Vinga a fost „capturat” de polițiști abia după ce s-au tras focuri de armă. Acesta a condus beat și a fugit de oamenii legii pe câmp

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

O patrulă de poliție, din comuna Vinga, a procedat, noaptea trecută, la oprirea în trafic a unui autoturism, care și-a continuat deplasarea, conducătorul auto refuzând să oprească la semnalele polițiștilor.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, după mai mulți kilometri parcurși pe câmpul din localitate, autoturismul fiind oprit. În acest sens, polițiștii au utilizat și armamanetul din dotare, fiind trase mai multe focuri în direcția pneurilor, după efectuarea somației legale. Niciun ocupant al autoturismului nu a fost rănit.

Șoferul a fost identificat în persoana unui tânăr de 21 de ani, din Vinga, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Testarea cu aparatul alcooltest a acestuia a indicat o valoare de 0,69 mg./l. alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.