Un bărbat din Zimbru, prins cu țigări de contrabandă, după ce a fost oprint în trafic

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Mare le-a fost mirarea polițiștilor când, la un simplu control în trafic, control efectuat pe raza localității Buteni, au depistat într-o mașină 30 de cartușe de țigări netimbrate.

Astfel, polițiștii Secției 9 Rurală Sebiș au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat de 43 de ani, din localitatea Zimbru, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79/A, pe raza localității Buteni.

În urma controlului autoturismului au fost găsite 6.000 de țigarete netimbrate (30 cartușe), de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă.

Țigaretele au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru contrabandă.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.