Un bărbat din Târnova și-a transformat casa într-un adevărat „magazin pirotehnic”. Asta până când l-a prins Poliția și a confiscat tot

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Postului de Poliție Târnova, împreună cu cei ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, au depistat, la data de 29 decembrie 2020, în flagrant delict, un bărbat de 45 de ani, din Târnova, în timp ce deținea ilegal și oferea spre comercializare, de la domiciliul său, 2009 articole pirotehnice, din categoriile F1 și F2.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, faptă prev. și ped. de art. 37, lit. a) din Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.