UPDATE – La mai bine de trei zile de când a căzut în Mureș, pompierii și localnicii încă sunt în căutarea trupului bărbatului dispărut

Sursă imagine: ISU Arad (Arhivă)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Titlul inițial (03.05.2021): Un bărbat a căzut din barcă și a dispărut în apele Mureșului, în zona localității Secusigiu. Soția și cele două fetițe îl așteptau la mal

Potrivit unor informații ajunse la noi în urmă cu puțin timp, pompierii arădeni caută disperați trupul unui bărbat din localitatea arădeană Secusigiu, care s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut în râul Mureș, în timp ce se plimba cu barca.

Totul s-ar fi întâmplat seara trecută, în jurul orei 20:00, când, după o zi petrecută în natură, împreună cu familia și câțiva prieteni, bărbatul a mai vrut să facă o plimbare cu barca pe Mureș. Sursele noastre spun că acesta s-ar fi dezechilibrat din barcă și ar fi căzut în apă, iar de atunci ar fi de negăsit.

Potrivit unor surse deocamdată neoficiale, pompierii l-ar fi căutat pe bărbat până târziu în noapte, iar în această dimineață ar fi fost reluate căutările. Până la această oră nu există informații cum că trupul bărbatului ar fi fost găsit.

În același timp, s-ar părea că soția bărbatului, împreună cu cele două fiice cu vârste de aproximativ 11 și 6 ani, erau pe malul Mureșului în momentul în care acesta ar fi pornit în plimbare cu barca.

UPDATE

La mai bine de trei zile de când un bărbat din localitatea arădeană Secusigiu a pierit în apele Mureșului, autoritățile, dar și localnicii, continuă căutările.

Întâmplarea nefericită a avut loc duminică seara, iar astăzi (miercuri) echipajele ISU Arad sunt încă în căutarea trupului bărbatului. Pompierilor li s-au alăturat și câțiva localnici, care cu ajutorul a două bărci încearcă să ajute la căutări.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.