UPDATE – La patru zile după ce a „snopit” doi copii, pe terenul de fotbal din Subcetate, individul a fost reținut

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

O „miuță” la care participau mai mulți puștani pe terenul de fotbal din cartierul Subcetate s-a transformat, la un moment dat, într-o ceartă între respectivii copii, însă cearta a culminat cu intervenția unui adult, care a făcut „dreptate” după cum l-a tăiat pe el capul.

Totul s-a întâmplat duminică seara, în jurul orei 19:00, pe unul din terenurile de fotbal de la Baza Sportivă CSS Gloria, situată în cartierul arădean Subcetate.

Din informațiile noastre, s-ar părea că mai mulți puștani care băteau mingea pe unul dintre respectivele terenuri, la un moment dat s-au luat la ceartă. Nu știm exact motivul pentru care s-au certat, însă la un moment dat unul dintre copiii implicați și-a sunat tatăl să intervină și să facă „dreptate”.

Ajuns la fața locului, părintele i-a luat la rost pe „adversarii” fiului său și ai prietenilor acestuia din urmă, iar lucrurile au degenerat. Într-un exces de furie, cel care ar trebui să aibă rolul de mediator într-o astfel de ceartă între copii și să fie un exemplu, pur și simplu s-a luat la bătaie cu ei.

Un alt puștan aflat în apropiere a scos telefonul mobil și a filmat o parte din scenele violente, iar imaginile, respectiv urmările sunt de-a dreptul șocante.

Pe respectivele imagini, pe care de altfel le puteți viziona și dumneavoastră în continuarea acestui material, se vede cum bărbatul în vârstă de 54 de ani l-a pus la pământ pe unul dintre puști, unde încearcă să îl imobilizeze cu genuchii, în timp ce îl lovește violent cu pumnii în cap și la corp. Și, de parcă imaginile surprinse nu ar fi fost suficient de violente, spre final se poate vedea cum un alt copil, probabil fiul agresorului, se apropie de victima căzută la pământ și aproape imobilizată de individ și efectiv îi trage acestuia un picior în cap.

În același timp, limbajul bărbatului de 54 de ani este unul extrem de violent, înjurând de mai multe ori, iar la un moment dat se poate auzi cum acesta îi transmite celuilalt puști, despre care bănuim că ar fi fiul său, să aducă „sabia”.

Aceleași surse au explicat pentru Arad Obiectiv că, cei doi minori luați la bătaie de respectivul individ, ar fi ajuns la spital cu răni destul de grave. De altfel, acest lucru a fost confirmat și de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

„Evenimentul a avut loc duminică, în jurul orei 19:00. A fost un conflict între mai multe persoane, iar un bărbat de 54 de ani, din Arad, ar fi lovit alți doi bărbați, care au fost transportați la spital în vederea evaluării stării de sănătate. În cauză se continuă cercetările pentru loviri sau alte violențe”, a declarat agentul șef Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad, pentru Arad Obiectiv.

În continuare vă lăsăm să vizionați și dumneavoastră imaginile șocante filmate de către un alt minor cu telefonul mobil, însă vă avertizăm că respectivele imagini pot avea un puternic impact emoțional.

*Notă: Pentru a putea viziona imaginile este necesar să aveți un cont de YouTube și să aveți peste 18 ani.

UPDATE

Au trecut patru zile de când un individ în vârstă de 54 de ani i-a făcut „dreptate” fiului său, „snopind” în bătaie alți doi puști cu care cel mic se certase pe terenul de fotbal din cartierul arădean Subcetate. Atât a fost nevoie pentru ca autoritățile să-l considere pe individul care băgase doi copii în spital ca fiind un „pericol public” și să-l rețină.

„În baza probatoriului administrat, bărbatul de 54 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad, astăzi, 28 octombrie, în vederea luării unei măsuri preventive”, transmite agentul șef Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Totuși, în funcție de decizia magistraților, este posibil ca acesta să fie lipsit de libertate și mai mult timp, fiind destul de probabil ca următorul pas să fie arestarea lui pentru 30 de zile. Dar, rămâne de văzut…

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.