duminică, 14 iulie, 2024

Test greu pentru UTA înainte de a începe Liga 1. Arădenii vor juca un meci amical cu CFR Cluj

Distribuie articolul

Fotbaliștii antrenați de Gyuszi Balint se pregătesc de Liga 1 și vor avea un meci amical pentru a vedea la ce nivel sunt în comparație cu ce îi așteaptă în primul eșalon. Cel mai probabil că staff-ul și conducerea clubului arădean și-ar fi dorit să poată juca mai multe astfel de meciuri test, mai ales că în lot se vor regăsi destul de mulți jucători noi, însă timpul până la startul noului sezon al primei ligi este unul foarte scurt. De altfel, inclusiv vacanța fotbaliștilor a fost una foarte scurtă, de numai o săptămână, aceștia urmând să se reunească astăzi.

Ei bine, cu cine își poate testa UTA forțele și nivelul pentru Liga 1, dacă nu chiar cu CFR Cluj, formația care a dominat fotbalul românesc în ultimii trei ani.

Meciul va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, potrivit directorului general al UTA-ei, Codru Grădinariu.

„Vineri, 14 august, vom disputa un amical extrem de interesant, atât din perspectivă sportivă, prin utilitatea testului pe care îl vom efectua cu o echipă de Liga I, dar și prin perspectivă statistică, ținând cont că vom juca împotriva echipei CFR Cluj-Napoca. Putem să numim acest amical de lux ”duelul campioanelor”, echipa din Cluj a câștigat campionatul Ligii I, în timp ce echipa noastră a câștigat campionatul Ligii a II-a. Iar în ceea ce privește palmaresul, echipa din Cluj a egalat în acest an echipa noastră ca număr de titluri”, spune Codru Grădinariu.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți