miercuri, 19 iunie, 2024

Suporter Club UTA taxează dur „trocul“ dintre administrația locală și Meszar. Îndemn pentru suporteri de a schimba conducerea orașului

Distribuie articolul

Așa cum era de așteptat, gesturile cu puternic iz electoral ale lui Călin Bibarț, care au implicat UTA pe ultima sută de metri a campaniei electorale, nu puteau rămâne fără replică din partea Suporter Club UTA. De două zile primarul aproape că s-a mutat la stadion iar acțiunile publice ale celor două entități se pot înscrie pe linia declarațiilor scrijelite pe scoarța unui copac în genul ”Bibi + Rednic = love”. Că primarul e prieten cu antrenorul echipei n-ar fi nicio problemă, ba dimpotrivă, însă când această prietenie se manifestă zgomotos fix cu câteva zile înainte de alegeri, deja e un semnal de alarmă. Când un personaj cu numele și capitalul de simpatie a lui Mircea Rednic, din postura de antrenor al celui mai important brand al Aradului, apare alături de primar și se întrece în laude la adresa „mărețelor“ realizări ale acestuia, asta cu mai puțin de o săptămână înainte de alegeri, aceste gesturi nu mai par deloc inocente.

Tocmai acest lucru a fost taxat în această seară de către conducerea Suporter Club UTA, prin intermediul unei intervenții live pe pagina de socializare a asociației, susținută de președintele Claudiu Negru și de vicepreședintele Sebastian Bulumac. Aceștia se declară dezamăgiți de faptul că primarul Călin Bibarț, care până recent a avut o relație mult mai bună cu SCU decât predecesorul său Gheorghe Falcă, a ales să închidă ochii la neregulile de la club și la managementul defectuos al lui Alexandru Meszar, girând prin prezența și sprijinul său, actuala conducere. Liderii asociației suporterilor consideră că acest gest face parte dintr-un „troc“ făcut de cele două părți, prin care lui Călin Bibarț îi este pus neîngrădit la dispoziție clubul UTA pentru campanie electorală, acesta oferind în schimb imunitate totală în ceea ce privește felul în care conducerea UTA-ei folosește banii publici alocați de primărie.

Liderii SCU i-au readus aminte primarului Călin Bibarț de faptul că relizările cu care acesta se laudă nu rezistă la o minimă analiză. Atât gazonul de calitate cât și actualele investiții la vestiare și pentru omolograrea stadionului în perspectiva cupelor europene, trebuiau să existe încă din momentul finalizării acestuia, astfel că investițiile și reparațiile ulterioare reprezintă întârzieri și nicidecum realizări. De asemenea, Claudiu Negru a readus în atenție momentul de acum aproximativ un an și jumătate, când Suporter Club UTA a cerut schimbarea vechiului gazon, din cauza căruia UTA și Aradul ajunseseră să fie subiect de ironii prin studiourile tv, iar primarul a tratat solicitarea la acel moment cu dispreț și ironie la adresa echipei. În sfârșit, ambii vorbitori au mai subliniat și faptul că toate aceste investiții se fac din banii contribuabililor și ele nu reprezintă contribuții personale ale niciunui politician.

Ca o concluzie a acestei intervenții, cei doi lideri ai SCU au sintetizat ultimele două decenii din viața orașului și a echipei, atrăgând atenția că UTA este captivă a unei „găști“ politice conduse de europarlamentarul Gheorghe Falcă și din care face parte și primarul Călin Bibarț. Ca urmare, deși au afirmat și cu această ocazie că „Suporter Club UTA nu face politică“, liderii asociației i-au îndemnat pe suporterii UTA-ei ca duminică să meargă la urne și să voteze împotriva administrației locale, fără să nominalizeze însă niciun candidat sau partid.

Puteți urmări mai jos intervenția integrală a președintelui și vicepreședintelui SCU:

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți