Strada Unirii își schimbă sensul! De marți, circulația se va face dinspre Teatru spre Hotel Parc

Sursă imagine: Google maps

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Începând de marți, 18 august 2020, strada Unirii își schimbă sensul de circulație! Comisia de Sistematizare a Circulației în Municipiul Arad a analizat oportunitatea schimbării sensului de rulare al străzii Unirii, iar în ședința din data de 12.08.2020, a avizat favorabil această propunere.

Astfel, de săptămâna viitoare până la începutul lunii noiembrie accesul pe str. Unirii se va realiza din B-dul Revoluției cu ieșire pe B-dul Decebal.

Am venit cu propunerea schimbării sensului de rulare pe strada Unirii ca o soluție de decongestionare a traficului din zona centrală a municipiului. Ne gândim în mod special la săptămânile următoare când pe de o parte perioada concediilor se va încheia, iar pe de altă parte școlile își vor redeschide porțile, fapt ce va genera  o creștere a  valorilor de trafic. Deocamdată schimbarea sensului de rulare este pe perioadă determinată, respectiv începutul lunii noiembrie, dar dacă își va dovedi utilitatea în asigurarea fluenței traficului în zona centrală, această schimbare de sens ar putea deveni definitivă.”, a explicat Bogdan Boca, membru al Comisiei de Sistematizare a Circulației în Municipiul Arad.

În cursul zilei de marți, 18 august 2020, agenții Direcției Generale Poliția Locală vor fi prezenți în intersecțiile afectate de această schimbare de sens pentru pentru a oferi asistență la dirijarea traficului.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.