Startul campionatelor Ligilor 4, 5, 6 și campionatelor de juniori se amână din cauza Stării de Alertă

Sursă imagine: ajfarad.ro

Sport

Scris de Arad Obiectiv

COMUNICAT DE PRESĂ

Comitetul de Urgență al AJF Arad,  compus din Răzvan Cadar – Președinte AJF Arad, Mako Andras – Vicepreședinte AJF Arad, Ovidiu Coman – Vicepreședinte AJF Arad, întrunit în data de 18.08.2020, la sediul Asociației Județene de Fotbal hotărăște:

Campionatele Ligii a 4 – a, Liga a 5 – a respectiv Liga a 6 și campionatele de juniori  se amână pe baza prelungirii Stării de Alertă respectiv păstrarea Protocolului Medical impus de către Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății cu privire la desfașurarea evenimentelor sportive.

Reluarea campionatelor vor fi comunicate de către Comitetul de Urgenta al AJF Arad  în timp util pentru ca echipele să își desfășoare activitățiile sportive în condiții optime.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.