Situaţia la frontieră, în ultimele 24 de ore

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În data 15.11.2021, prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalitățile de control aproximativ 84.000 persoane, cetățeni români și străini, cu peste 29.100 mijloace de transport (dintre care 13.200 automarfare). Pe sensul de intrare au fost aproximativ 41.100 persoane cu 13.700 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 42.900 persoane cu 15.400 mijloace de transport.

Cele mai tranzitate frontiere au fost:

Poliția de frontieră lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere, sens în care recomandăm participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor deschise traficului internaţional, astfel încât să evităm apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea.

Informaţii privind situaţia punctelor de frontieră deschise traficului internaţional se regăsesc pe aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/ .

În ceea ce priveşte activităţile specifice, în  zonele de competenţă – punctele de trecere şi  “frontiera verde” – poliţiştii de frontieră au constatat:

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.