Și-a agresat concubina, iar polițiștii i-au interzis să se mai apropie de ea. A doua zi s-a dus din nou la ea, să facă scandal

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În urmă cu două zile, polițiștii din Sebiș au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 32 de ani, din localitatea Sălăjeni (oraș Sebiș) care, pe fondul consumului de alcool, a provocat scandal și și-a agresat concubina, în prezența unui minor.

A fost întocmit un dosar de cercetare penală și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

După doar o zi, individul a încălcat ordinul de protecție și s-a dus din nou la locuința concubinei pentru a face scandal.

Astfel, polițiștii orașului Sebiș îl cercetează acum pe bărbatul de 32 de ani, din Sălăjeni, care a încălcat prevederile ordinului de protecție provizoriu emis pe numele său la data de 14 octombrie, întorcându-se la locuința concubinei sale, unde a provocat scandal.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, fiind dispusă și măsura controlului judiciar pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.