duminică, 21 iulie, 2024

S-a deschis primul „Charity Shop” din județul Arad, la Pecica. Magazinul în care găsești de toate, la cele mai bune prețuri, iar cumpărând ajuți animăluțele abandonate | Foto

Distribuie articolul

Primul magazin de tip „Charity Shop” din județul Arad a fost inaugurat miercuri, tocmai la Pecica. Înainte de toate, trebuie să vă explicăm ce înseamnă conceptul „Charity Shop”, în ideea în care poate că nu toată lumea a auzit de acest tip de magazine. Astfel, magazinele de tip „Charity Shop” sunt folosite de către organizațiile caritabile pentru a strânge fonduri pentru diferite cauze sociale, banii proveniți din vânzări ducându-se către respectivele cauze.

În cazul de față, magazinul „Cumpără Așa Cum Este”, proaspăt inaugurat la Pecica, este deținut de către organizația non-guvernamentală „Paws United”, un ONG care se ocupă cu salvarea cățeilor abandonați și cu darea acestora înspre adopție. Așadar, este bine de știut că absolut toți banii pe care îi cheltuiți în magazinul „Cumpără Așa Cum Este”, de la Pecica, vor merge către salvarea cățeilor abandonați.

Ce puteți cumpăra de la „Cumpără Așa Cum Este”

În general, magazinele de tip „Charity Shop” vând lucruri second-hand sau lucruri primite din donații. Ei bine, nu este neapărat cazul celor de la „Cumpără Așa Cum Este”, fiindcă aici este vorba în mare parte despre lucruri noi, lucruri pe care oamenii le-au cumpărat și pe care le-au returnat din diferite motive, ori lucruri resigilate. Mai exact, „Paws United” cumpără lucrurile vândute pe platforma eMAG.ro, evident, la prețuri mai mici, iar apoi le vinde în magazinul „Cumpără Așa cum Este”, la prețuri bune și foarte bune. În acest sens, președintele asociației „Paws United”, Maria Tudor, ne-a explicat că marea majoritate a prețurilor din magazinul lor sunt undeva la 40% din prețul pe care îl putem găsi în alte tipuri de magazine.

În ceea ce privește gama de produse vândute de „Cumpără Așa Cum Este”, este extrem de greu de precizat exact ce veți găsi în magazin, deoarece au sute de feluri de lucruri. Puteți găsi de la ochelari de soare, portofele, poșete, genți, haine, aparate de tuns, aparate de tuns/ras barba, aparate de epilat, amplificatoare de semnal Wi-Fi, ceasuri, papuci, scutece, aparate de măsurat tensiunea, periuțe de dinți electrice, cântare, aparate MP3 sau MP5 pentru mașină, aparate de navigație (GPS), storcătoare de fructe, robineți electrici, găleți cu mopuri, aparate pentru tocat carnea, oale, tigăi, farfurii, pahare, jucării pentru cei mici, aparate care absorb umiditatea, aparate pentru făcut vafe, obiecte decorative, aparate pentru întreținerea părului, role, aparate pentru cafea, aparaturi pentru laptopuri și calculatoare (mouse, DVD-RW extern etc.), boxe portabile, lese pentru căței, mese de călcat, scaune pentru camping, parfumuri și multe alte lucruri. Iar lucrurile vândute de „Cumpără Așa Cum Este” pot varia, în funcție de ce marfă găsesc la rândul lor la cei de la eMAG. Dar, noi am fost acolo la deschidere și, plimbându-ne mâinile printre rafturi, vă putem spune că sigur găsiți în acest magazin ceva de care să aveți nevoie acasă.

„Oamenii nu trebuie să se sperie atunci când văd aspectul ambalajului, fiindcă nu este vorba despre obiecte furate, defecte sau contrafăcute, ci de obiecte pe care oamenii le returnează din diferite motive celor de la eMAG. Uneori chiar faptul că ambalajul este deteriorat face ca prețul să fie mult mai mic pentru respectivul produs. Așa cum ați putut observa, marfa este de calitate și diversificată, iar prețurile sunt foarte bune și pentru orice buzunar. Iar pe deasupra, cumpărând de la noi, oamenii fac și o faptă bună, ajutând animăluțele fără stăpână de care Paws United se îngrijește”, ne-a declarat Maria Tudor, președintele asociației Paws United, asociație care deține magazinul „Cumpără Așa Cum Este”.

La inaugurarea magazinului a fost invitat și primarul orașului Pecica, Petru Antal, care împreună cu doamna Maria Tudor au tăiat simbolic o panglică. Edilul s-a arătat extrem de încântat de ideea celor de la Paws United și s-a bucurat pentru faptul că primul magazin de tip „Charity Shop” din județul Arad s-a deschis tocmai la Pecica.

Magazinul este situat pe strada nr. 2, la numărul 179, imediat după magazinul Profi și sediul Digi.

(P)

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți