Ramona Lile: „Universitatea Aurel Vlaicu din Arad a câștigat un nou proiect  Erasmus+”

Educație

Scris de Arad Obiectiv

Peste 300 de mii de euro au fost alocați Universității „Aurel Vlaicu” din Arad în urma selecției candidaturii depuse în cadrul programului Erasmus+, Proiecte de mobilitate în domeniul universitar susținute din fondurile politicii externe ale UE, KA171-HED , situând universitatea de stat din Arad între primele 10 universități din cele 46 care au primit finanțare.

În cadrul proiectului vor fi realizate mobilități cu 24 de țări din Europa, Asia, Africa și America Latină.

„Internaționalizarea reprezintă o prioritate pentru comunitatea noastră academică și acest proiect ne oferă  oportunitatea de a dezvolta  relații de cooperare cu universități din întreaga lume. Într-o societate globalizată, universitățile au nevoie de conexiuni  cu spațiul academic internațional pentru a crea cadrul necesar dialogului științific, cercetării și inovărilor în domeniul managementului universitar.

Sunt convinsă că prin aceste mobilități vom construi noi punți de cooperare care vor aduce plus valoare comunității academice a Universității Aurel Vlaicu din Arad. Felicit echipa care a muncit pentru reușita acestui proiect”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.