La Covăsânț, primăria se pregătește să taie crengile crescute printre cablurile de curent. O parte din locuitori vor rămâne fără curent, săptămâna viitoare

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Crengile copacilor care au crescut printre cablurile de curent dau bătăi de cap autorităților din comuna arădeană Covăsânț, astfel că reprezentanții primăriei au luat decizia de a demara o acțiune de toaletare a respectivelor crengi.

Decizia de a tăia crengile crescute printre cablurile de curent vine ca prevenție, pentru ca la envetuale furtuni să nu fie afectată alimentarea cu energie electrică a gospodăriilor din localitate.

Primăria Comunei Covăsânț anunță, astfel, că săptămâna viitoare, miercuri (12 august), va avea loc acțiunea în cauză.

Totodată, administrația locală anunță cetățenii că s-ar putea ca o parte dintre aceștia să rămână fără curent pe durata lucrărilor de toaletare a copacilor, oprindu-se preventiv alimentarea cu energie electrică, pentru a evita producerea vreunui eveniment nedorit.

În același timp, reprezentanții primăriei cer cetățenilor să le transmită dacă sunt și alte locații în care aceștia trebuie să intervină, altele decât cele identificate de ei până acum.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.