Pompierii au salvat un cal căzut într-o râpă adâncă din pădurea de lângă Brazii | FOTO

Sursă imagine: ISU Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

O intervenție dificilă a avut loc marți, într-o pădure de lângă localitatea arădeană Brazii, unde mai mulți pompieri s-au mobilizat pentru a salva un biet cal căzut într-o râpă.

Mai exact, vorbim despre patru pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Sebiș – Garda nr. 2 de intervenție Gurahonț, respectiv doi elevi ai Școlii de Pompieri Boldești.

Calul respectiv căzuse într-o râpă adâncă de aproximativ 25 de metri, iar pompierii au fost alertați pentru a ajuta la scoaterea lui. Aceștia nici n-au stat pe gânduri și au intervenit, în jurul orei 16:30, reușind să scoată calul după aproape două ore de intervenție.

„Cu ajutorul corzilor de salvare și a furtunurilor aflate în dotarea autospecialei, după aproape două ore de intervenție, calul a fosc scos și redat proprietarului”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maiorul George Pleșca.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.