Polițiștii au călcat pragul unei firme din Sântana, însă doar pentru o acțiune de prevenție

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

La data de 12 august 2020, polițiști din cadrul I.P.J. Arad, Compartimentul de Analiză și Prevenirea Criminalității și ai Poliției Orașului Sântana s-au întâlnit cu o parte din angajații unei societăți comerciale din de pe raza localității Sântana, pentru a discuta despre conduita recomandată în vederea prevenirii infectării cu noul coronavirus.

Activitatea s-a desfășurat  în baza  planurilor de acțiune dispuse de către Inspectoratul de Poliție Județean Arad  privind adoptarea în plan operațional a măsurilor preventive în vederea răspândirii virusului SARS-COV-2 și a reducerii efectelor asupra populației.

Întâlnirea cu angajații societății a fost interactivă, discuțiile concentrându-se asupra modalităților de prevenire a infectării cu noul coronavirus, aspecte  din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și nu în ultimul rând un îndemn la respect față de aproapele nostrum, în sensul respectării  regulilor  stabilite în această perioadă cu privire la portul măștii, distanțarea  fizică recomandată și regulile de igienă .

La aceasta activitate au participat aproximativ 220 de angajați ai societății.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.