Polițiștii arădeni s-au pus din nou să verifice transportul de mărfuri. Au dat, din nou, o „gârlă” de sancțiuni

Sursă imagine: Imagine cu scop ilustrativ

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În ziua de 31 august, în intervalul orar 08:00-22:00, poliţiştii arădeni au desfăşurat acţiuni de verificare a legalității transportului public de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, atât în mediul urban cât și în mediul rural, în zonele cu risc accidentogen ridicat.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate 240 autovehicule, fiind aplicate 105 sancțiuni contravenționale în valoare totală de de 87.655 de lei, dintre care 96 sancțiuni în baza O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 5 sancțiuni în baza O.G. 37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele și perioadele de odihnă ale conducătorilor auto, 3 sancțiuni contravenționale în baza Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea pandemiei de Covid-19, o sancțiune contravențională pentru alte nereguli constatate.

De asemenea, a fost reținut un permis de conducere și 10 certificate de înmatriculare.

RECOMANDĂRI :

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.