Peste 60 de polițiști au fost parte dintr-o acțiune organizată pe mai multe șosele din județul Arad. S-a lăsat cu 251 de amenzi | FOTO-VIDEO

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Sâmbătă, 7 august, în județul Arad, s-a desfășurat o acțiune în sistem integrat, cu participarea polițiștilor din județele Timiș și Bihor, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În activități au fost implicați 62 de polițiști, dintre care 37 din structurile de poliție rutieră și 25 de ordine publică.

S-a acționat cu 16 aparate radar, pe cele mai circulate șosele: D.N. 7, D.N. 79, D.N. 79/A, D.N. 69 și în municipiul Arad.

Au fost aplicate 251 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 115.000 de lei, dintre care 128 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Au fost reținute 11 permise de conducere, dintre care 7 pentru viteză excesivă, 2 pentru depășiri neregulamentare și câte unul pentru consum de alcool si neacordarea priorității de trecere pietonilor, și retrase 15 certificate de înmatriculare.

Conducătorilor auto și celorlalți participați la trafic, polițiștii le-au pus în vedere să respecte viteza legală, să nu se urce la volan dacă au consumat alcool și să nu pornească la drum dacă se simt obosiți.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.