Peste 440 de misiuni, executate de jandarmii arădeni în doar o singură săptămână

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

COMUNICAT DE PRESĂ

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, au fost angrenate săptămâna trecută, în executarea a 443 de misiuni de ordine publică, pază și protecție instituțională și pază transporturi speciale, din care: 174 misiuni de ordine publică în sistem integrat prin patrule mixte cu poliția, 38 misiuni de ordine publică prin patrule independente, 8 misiuni de asigurare a ordinii publice la diferite evenimente culturale și competiții sportive, 216 misiuni de protecție și pază instituțională și protecție transporturi speciale și 7 misiuni în cooperare cu alte instituții ale statului.

Pe timpul executării misiunilor au fost constatate fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, fapte de comerț ilicit și încălcări ale normelor privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, fiind aplicate 19 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.700 lei. Totodată au fost confiscate bunuri în valoare de aproximativ 2200 lei.

Jandarmii au întocmit acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală în cazul a trei infracțiuni constatate independent și au acordat sprijin la constatarea a 13 infracțiuni în cooperare cu poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.