joi, 30 mai, 2024

Pecica, în pragul carantinei? Primarul avertizează cetățenii să fie prudenți și să respecte regulile, iar în primă fază închide o parte din piață

Share

Cazurile de persoane infectate cu COVID-19 (coronavirus) depistate în ultimele zile alertează autoritățile. Numai în ultimele 24 de ore, trei pecicani au fost confirmați pozitiv la testele COVID-19.

Este vorba despre o femeie, în vârstă de 45 de ani, un bărbat de 52 de ani și un bărbat de 70 de ani. Cele trei noi cazuri de coronavirus depistate la Pecica se adaugă altor trei, depistate în zilele anterioare.

Primarul Petru Antal face apel la cetățeni să respecte regulile de prevenție, pentru ca în orașul pe care îl păstorește să nu fie instituită carantina.

Prima măsură luată de autorități la Pecica a fost închiderea pieței de vechituri.

„Stimați cetățeni, vă aduc la cunoștință cifrele cu privire la îmbolnăvirile cu COVID-19 în orașul nostru:

* Din păcate, s-au mai confirmat trei infecții cu noul coronavirus: o femeie în vârstă de 45 de ani, un bărbat de 52 de ani și un altul de 70 de ani. În total, avem 6 cazuri de persoane pozitive cu COVID-19 la Pecica.

* Creșterea numărului de cazuri arată că nu respectăm cu toții regulile de prevenție asa cum ar trebui.

* VĂ ÎNDEMN SĂ PURTAŢI MASCĂ ce acoperă nasul şi gura, atât în spaţiile închise, cât şi în locurile publice aglomerate (cum ar fi piaţa), în caz contrar vom înregistra noi cazuri și am putea ajunge pe lista orașelor unde se instituie carantina!

* Ca măsură preventivă, începând de MIERCURI se închide piața de vechituri, va funcționa doar piața agro-alimentară.

RESPECTĂM MĂSURILE DE PREVENŢIE, SPRE BINELE TUTUROR!”, scrie primarul Petru Antal pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți