Nu mai puțin de 17 localități arădene vor rămâne fără energie electrică, săptămâna viitoare

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un număr de patru localități din județul Arad vor rămâne fără curent electric, săptămâna viitoare, în zilele de luni, marți și miercuri. La acestea se adaugă și localitatea Coșarii din județul Timiș.

Anunțul este făcut de către reprezentanții E-Distribuție Banat SA, care anunță că vor fi efectuate lucrări de reparații și întreținere a instalațiilor și rețelelor electrice, precum și a posturilor de transformare.

Astfel, luni, 5 octombrie 2020, între orele 09:00 și 17:00, localitățile Șiștarovăț și Cuveșdia vor rămâne fără energie electrică.

Marți, 6 octombrie 2020, între orele 09:00 și 17:00, lucrările de întreținere se vor muta la Cuvin, iar gospodăriile din localitate vor rămâne fără curent.

Miercuri, tot de la 09:00 la 17:00, furnizarea energiei electrice va fi sistată din nou la Șiștarovăț și Cuveșdia, dar de această dată și la Milova.

UPDATE

La cele patru localități menționate inițial, se mai adaugă, potrivit reprezentanților E-Distribuție, alte 13 localități.

Astfel, luni, 05 octombrie 2020, între orele 09:00 și 17:00, pe lângă localitățile Șiștarovăț și Cuveșdia, energia electrică va fi întreruptă și la Buteni (parțial), respectiv la Pâncota, pe străzile Vasile Goldiș, Gării, Berzei, Crișului, Mihai Eminescu și Tudor Vladimirescu.

Marți, tot între 09:00 și 17:00, fără curent electric, pe lângă Cuvin, vor rămâne cei din zona Canalul Morilor de la Ineu, o parte din localitatea Buteni și mai multe străzi din Chișineu-Criș: Crișana, Dragoș Vodă, Ștefan cel Mare, Ghioceilor, Dimitrie Cantemir, Plevna și Înfrățirii.

Miercuri, în același interval orar, furnizarea energiei electrice va fi întreruptă la Șiștarovăț, Cuveșdia și Milova, cum era anunțat inițial, dar și la Gurba (zona fostului CAP), Buteni (parțial), Chișineu-Criș pe străzile: Crișana, Dragoș Vodă, Ștefan cel Mare, Ghioceilor, Dimitrie Cantemir, Plevna, Înfrățirii, Teilor și Oltului.

Joi, 8 octombrie, de la 09:00 la 17:00, nu vor avea curent locuitorii din Buteni (parțial), Leștioara, Bănești, Brusturi, Cristești, Tisa, Bodești, respectiv străzile Dragoș Vodă, Mărășești, Mihai Viteazul, Înfrățirii, Teilor și Oltului din Chișineu-Criș.

Vineri, o parte din Buteni va rămâne din nou fără curent electric, la care se mai adaugă localitatea Turnu și mai multe străzi din Chișineu-Criș: Dragoș Vodă, Mărășești, Mihai Viteazul, Plevna, Înfrățirii, Teilor și Oltului.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.