Nădlacul și Pecica, luate la „purecat” de polițiști

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu cei ai orașelor Pecica și Nădlac au desfășurat, ieri, o acțiune de amploare pe raza orașelor și a localităților învecinate.

În urma activităților au fost aplicate 64 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 24.000 de lei, dintre care 57 pentru nerespectarea legislației rutiere, 3 pentru nerespectarea legislației privind paza bunurilor, 1 pentru nerespectarea legislației privind transportul de material lemnos și celelalte pentru alte abateri.

Polițiștii au controlat aproximativ 80 de vehicule, dintre care 17 transporturi de material lemnos și au verificat 115 persoane. Au fost ridicate 4 permise de conducere și retrase 2 certificate de înmatriculare, fiind constatată o infracțiune de conducere sub influența alcoolului.

Aceste acțiuni au caracter permanent, fiind desfășurate atât în municipiu cât și în județul Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.