Microbuz plin cu lucruri furate, depistat la Lipova. Cireașa de pe tort: până și microbuzul era furat, iar șoferul nu avea permis

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În noaptea de 21/22 februarie, o patrulă formată dintr-un polițist și un jandarm, aflată în serviciul de patrulare, în Lipova, a fost direcționată pe o stradă din localitate, unde, o patrulă a poliției locale a sesizat că un microbuz de culoare albă a accelerat, la vederea acesteia.

Microbuzul a fost găsit pe o altă stradă, abandonat, fără șofer. În urma căutărilor, a fost găsită o persoană care corespundea semnalmentelor conducătorului autovehiculului, fiind vorba despre un tânăr de 23 de ani, din Arad.

În urma controlului, în micrubuz au fost găsite: o schela metalică pentru construcții din aluminiu, patru jante de aluminiu, cu cauciucuri, o motocositoare, un aparat de sudură, o plasă cu scule, precum și două televizoare LCD, o stație de muzică cu boxe și două calorifere, existând suspiciunea că ar fi fost sustrase din locuințe nelocuite sau aflate în construcție, din muncipiul Arad. Totodată, s-a constatat că și microbuzul ar fi fost sustras din Arad, iar cel în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările sunt desfășurate de polițiștii orașului Lipova, pentru a identifica persoanele vătămate și a le returna bunurile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință și conducere fără permis, în vederea luării măsurilor legale.

De asemenea, se continuă documentarea activității infracționale a celui în cauză.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.