„Legea junglei”, pe drumurile județului. Polițiștii arădeni au prins, din nou, o mulțime de șoferi beți sau fără permise de conducere

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii arădeni au depistat în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe persoane care nu au respectat prevederile legislației rutiere.

Astfel, pe raza localității Pâncota, a fost depistat, în ziua de 13 februarie, un bărbat de 44 de ani, din județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o îmbibație alcoolică de 1.03 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu o îmbibație alcoolică de 0.89 mg./l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat, pe raza localității Pecica, un bărbat de 27 de ani. De asemenea, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

A mai fost depistat, pe raza localității Ineu, un ineuan de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având o îmbibație alcoolică de 0,57 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe raza municipiului, polițiștii Secției 2 Micălaca au depistat în trafic un arădean de 51 de ani, care, la momentul controlului emana halenă alcoolică. Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și prelevarea de probe biologice.

Fără permis de conducere a mai fost depistat în trafic, pe raza localității Pecica, în ziua de 14 februarie, un bărbat de 29 de ani, din aceeași loalitate.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.