Jandarmeria intensifică măsurile de ordine publică

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în acest sfârșit de săptămână, jandarmii arădeni vor intensifica măsurile specifice de ordine publică şi vor acţiona zilnic independent şi în cooperare cu efective de poliţie, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural.

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale şi aplicarea măsurilor legale la constatarea acestora, precum și supravegherea răspectării, de către participanții la diferite evenimente, a măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov 2.

Totodată, în această perioadă jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările cultural artistice, sportive și alte evenimente care implică participarea unui număr mai mare de persoane, care se vor desfășura în municipiul și județul Arad.

Pentru evitarea unor situaţii neplăcute, jandarmii recomandă cetățenilor să adopte un comportament civilizat, să respecte măsurile de ordine stabilite, să evite conflictele de orice natură, și nu în ultimul rând, să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS Cov 2,  iar în caz de nevoie să solicite sprijinul jandarmilor sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.