Întreg județul Arad, sub Cod Galben de vânt puternic și Cod Portocaliu de ploi abundente

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în această dimineață, o dublă avertizare de vreme rea pentru o parte a țării. Este vorba despre o avertizare de tip Cod Galben, respectiv de una de tip Cod Portocaliu. Întreg județul Arad este vizat de aceste două avertizări.

Astfel, avertizarea de tip Cod Galben se referă la internsificări ale vântului, care pot ajunge în general și la 55-70 km/h. Această avertizare a intrat în vigoare la ora 10:00 și este valabilă până la ora 23:00.

Cea de-a doua avertizare, cea de tip Cod Portocaliu se referă la ploi abundente. Potrivit meteorologilor, în județul Arad va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă în general de 40-60 l/mp. Avertizarea va intra în vigoare la ora 18:00 și va fi valabilă până mâine (vineri) la ora 18:00.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.