Înlocuitorul lui Tamaș la conducerea IPJ Arad vine din Timiș și are 43 de ani

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Scriam în urmă cu trei zile că șeful IPJ Arad, comisarul șef Ioan Tamaș, va fi detașat la Vaslui. Detașarea celui care a fost comandantul Inspectoratului de Poliție al Județului Arad la conducerea inspectoratului din Vaslui s-a făcut pe o perioadă de șase luni, iar motivul – potrivit surselor noastre – este faptul că Tamaș ar fi refuzat să-și dea demisia sau să se pensioneze.


Citește și: Comandantul IPJ Arad, mutat prin ordin la Vaslui. Mișcarea pare una cu iz politic


Ei bine, deși se zvonea că locul lui Ioan Tamaș ar putea fi luat de către adjunctul IPJ Arad, comisarul șef Adrian Șimon, deocamdată, coducerea inspectoratului a fost preluată, tot printr-un ordin de detașare, de către fostul comandant al IPJ Timiș, dar și al IPJ Dolj, comisarul șef Aurelian-Alin Petecel.

În vârstă de 43 de ani, Petecel a condus IPJ Timiș din 2017, atunci când a fost numit, tot prin împuternicire, comandat. După un an de zile, acesta a fost instalat în „plin” pe funcție, conducând Poliția județului Timiș vreme de încă doi ani. În luna iulie a acestui ani, Aurelian-Alin Petecel a fost împuternicit să preia conducerea IPJ Dolj pentru o perioadă de trei luni, însă vedem că nu a reușit să-și termine „detașarea” la Dolj, că a fost mutat între timp la Arad.

Acesta este CV-ul noului șef al IPJ Arad:

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.