Infracțiuni rutiere la început de săptămână

Sursă imagine: Imagine cu scop ilustrativ

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin cercetează un timișorean de 50 de ani, care la data de 16 august, în timp ce se deplasa în satul Vărădia de Mureș a intrat cu autoturismul într-un cap de pod din localitate.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,83 m.g./l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii bărbatul a fost transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei iar în cauză au fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Tot în ziua de 16 august, polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș au depistat un bărbat de 52 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism pe D.N.79.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,92 m.g./l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii Comunei Șiria au depistat, în după-amiaza aceleiași zile, un șirian de 25 de ani, care conducea un autoturism pe strada Simion Bărnuțiu din localitate.

În urma verificărilor a reieșit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.