Încă un hunedorean bolnav de coronavirus și care abia respira, a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Arad. Bărbatul a și murit

Sursă imagine: romaniatv.net

Național Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

După ce ieri eram anunțați de către conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad că trei pacienți din județul Hunedoara, bolnavi de coronavirus, au fost transferați la Arad, fiindcă spitalele din județul vecin nu mai fac față, astăzi aflăm că un alt bărbat, al patrulea, tot din județul Hunedoara, a ajuns la Arad.

Spre deosebire de primii trei bărbați, cel de-al patrulea se pare că a ajuns la Spitalul Județean Arad în stare destul de gravă, cu probleme mari de respirație, fiind internat de urgență pe Compartimentul de Anestezie și Terapie Intensivă COVID-19.

Este vorba despre bun bărbat în vârstă de 60 de ani, al cărui transfer a fost făcut marți seara, ajungând la Arad cu saturație de oxigen de 60%, neintubat, potrivit informațiilor oferite de către purtătorul de cuvânt al SCJU Arad, Simina Roz.

Acesta a fost intubat și ventilat mecanic de către medicii din secția ATI, însă în jurul orei 03:00 a murit.

„Bărbatul suferea și de miastenia gravis (o boală autoimună), diabet, fiind dependent de insulină, obezitate de gradul II, respectiv insuficiență renală de gradul IV”, transmite conducerea SCJU Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.