Încă o asistentă din Arad a pierdut lupta cu coronavirusul. Avea 45 de ani și s-a stins în această seară, la ATI

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Doar o zi a trecut de când scriam despre moartea fulgerătoare a Anamariei Ciurdar, asistent medical în cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Arad – punctul de lucru Ineu. Anamaria s-a stins la doar 48 de ani, după ce a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2 (coronavirus).

Din nefericire, încă o veste tragică a ajuns la noi în această seară. Astfel, aflăm cu mâhnire că încă o asistentă din județul nostru a pierdut lupta cu acest virus îngrozitor.

Este vorba despre Daciana Grada, care în ultimii ani a fost asistent medical pe secția de Ortopedie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Din informațiile noastre, aceasta a început să se simtă rău în urmă cu câteva zile, motiv pentru care și-a făcut testul pentru COVID-19. Vineri seara ar fi sosit și rezultatul Dacianei Grada, unul care din păcate s-a dovedit a fi pozitiv. În următoarea zi, din informațiile noastre, aceasta a fost internată în spital, dar starea ei s-a agravat cu fiecare oră care a trecut, iar în această seară s-a stins din viață, internată fiind pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI).

Așadar, în doar câteva zile, sistemul medical arădean a pierdut două asistente care ar fi trebuit să mai aibă multe zile de trăit. Anamaria Ciurdar a murit la doar 48, în vreme ce colega ei, Daciana Grada, a murit la 45 de ani.

„Colega noastră, Grada Daciana, asistentä pe Secția Clinică Ortopedie a pierdut în această seară lupta cu necruțătoarea infecție COVID-19 . Daciana a fost diagnosticatä pe data de 23 octombrie cu virusul SARS CoV-2, a fost internată în spital, iar în urmă cu câteva ore, în ciuda eforturilor depuse de medici, s-a stins pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Suntem alături de familia îndoliată în aceste momente de grea încercare! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, transmit cei din conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Transmitem pe această cale condoleanțe familiilor celor două cadre medicale!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.