Gigantul mondial Calvin Klein Jeans a inaugurat al doilea magazin din România, aproape de Arad

Sursă imagine: Facebook/Iulius Town Timișoara

Național

Scris de Amalia Fuliaș

Fondat în anul 1968 de către designerul Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, brandul Calvin Klein și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin estetica, simplă, curată și modelele inovatoare.

În decursul anilor, brandul Calvin Klein s-a răspândit în toată lumea, ajungând, desigur, și în țara noastră. Astfel, după mai bine de cinci decenii de la apariția mărcii Calvin Klein, gigantul mondial a deschis și primul magazin din România. Acest lucru s-a întâmplat pe 20 iunie 2020, la București, în incinta București Mall-Vitan.

În urmă cu doar câteva zile a fost inaugurat și cel de-al doilea magazin Calvin Klein din țara noastră, la doar câteva zeci de minute de Arad. Magazinul este în incinta Iulius Town Timișoara.

„Calvin Klein Jeans a inaugurat primul magazin din vestul țării, în Iulius Town Timișoara. Noul magazin prezintă cel mai recent concept Calvin Klein de design, cu o estetică modernă, minimalistă și simplă, finisaje din beton și detalii în culori pop-up”, anunță pagina oficială de Facebook a celor de la Iulius Town Timișoara.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.