duminică, 14 iulie, 2024

Gătesc pentru un campion, la Port Arthur. Și tu îl poți ajuta pe Florin Mureșan, mâncând un székelygulyás la ceaun

Distribuie articolul

Multiplu campion național, european și mondial, membru al lotului național de Karate Tradițional, respectiv inspector SASS în cadrul Penitenciarului Arad, Florin Mureșan are nevoie de ajutor. În urmă cu câteva luni, Florin a suferit un accident îngrozitor, lovindu-se cu capul de beton în momentul în care a făcut un salt într-o piscină. În urma accidentului, acesta a fost diagnosticat cu fractură de coloană cervicală (vertebrele C6 și C7), fiind paralizat de la piept în jos. Imediat după accident, Florin a fost operat la Timișoara, iar ulterior a fost dus într-o clinică de recuperare din Târgu Mureș. Florin este un luptător, a fost supus mai multor operații, iar în ultima vreme a început să facă progrese mari pentru a se recupera, dar totuși încă are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru alte operații.

Pentru a-l ajuta pe Florin Mureșan, prietenii, apropiații, cunoscuții și rudele demarează o sumedenie de campanii pentru a strânge fonturile necesare. Acestora li s-a alăturat, recent, și grupul „Gătim pentru o lume mai bună”, un grup cunoscut deja pentru multele campanii umanitare demarate.

Ei bine, echipa celor de la „Gătim pentru o lume mai bună” va găti sâmbătă, 19 septembrie, pentru Florin. De fapt, va găti pentru voi, pentru noi toți, iar noi îl vom putea ajuta pe Florin la schimb.

Astfel, sâmbătă, începând cu ora 17:00, dacă vă puteți rupe o jumătate de oră din timpul vostru, cei de la „Gătim pentru o lume mai bună” vă așteaptă la Port Arthur, unde vor găti o minunăție de székelygulyás la ceaun, iar la schimb oricare dintre dumneavoastră poate face o mai mică sau mai mare donație pentru Florin Mureșan.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți